Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası Merhamet Cemiyeti Derneği ve Kevser Eğitim Hizmetleri ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile imzalanan Eğitim İşbirliği Sözleşmesi Hakkında

09 Eki

• Yaşam Boyu Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi
  • Tüm Duyurular

Düzce Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası Merhamet Cemiyeti Derneği ve Kevser Eğitim Hizmetleri ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile 26.04.2018 tarihinde Eğitim İşbirliği Sözleşmesi, Merkezimiz 09.10.2018 tarih ve 2018/38 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile fesh edilmiştir. Uluslararası Merhamet Cemiyeti Derneği ve Kevser Eğitim Hizmetleri ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile Merkezimizin herhangi bir ilişkisi  bulunmamaktadır.

Bu işbirliği sözleşmesi kapsamında Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılan ücretlerin ilgili kursiyerlere iadesi gerçekleştirilecektir.

Ücret yatıran kursiyerlerin aşağıda yer alan dilekçe ile Merkezimize başvuru yapmaları önemle duyurulur.

Ücret iadesi için